Politika dostave robe

Hvala Vam što ste kupovali na www.nox.rs veb sajtu.
U nastavku teksta nalaze se detaljni uslovi dostave. Ukoliko imate neka dodatna pitanja ili nedoumice možete nas kontaktirati na: social@nox.rs

Vreme obrade pošiljke

Sve porudžbine se obrađuju u roku od 2-3 radna dana. Narudžbine se ne isporučuju vikendom i državnim praznicima. Ukoliko artikal poručite u petak ili za vikend, vaša pošiljka će biti poslata najkasnije do utorka naredne nedelje. U slučaju velikog broja narudžbina isporuka se može odložiti za nekoliko dana. O tome ćemo Vas obavestiti putem e-maila ili telefona.

Otkazivanje narudžbine

Ukoliko odlučite da otkažete narudžbinu, zamolili bismo Vas da nam u najkraćem roku pošaljite email na: social@nox.rs i mi ćemo Vam odgovoriti da li je otkazivanje bilo uspešno.

Cena dostave narudžbine

Dostave se vrše putem PostExpress službe, a trošovi isporuke robe variraju u zavisnosti od težine paketa koji se dostavlja.
Detaljne troškove dostave možete pronaći na PostExpress web sajtu .

Oštećenja robe

No.X nije odgovoran ukoliko se proizvod ošteti ili izgubi tokom transporta. Artikli koji su oštećeni tokom slanja su odgovornost pošiljaoca. Ukoliko ste primili oštećenu robu, molimo Vas da kontaktirate PostExpress službu kako biste podneli zahtev za reklamaciju. U tom slučaju potrebno je da sačuvate sve materijale u kojima je artikal dostavljen.

Vraćanje i zamena robe

Ukoliko odlučite da vratite kupljen artikl jer vam ne odgovara veličina možete nas kontaktirati na: social@nox.rs i to 7 dana od trenutka kada je proizvod isporučen.
Kupljeni proizvod možete zameniti za drugi iz istog cenovnog ranga.